Kodi Postar 1505, Shqipëria

Njësia administrative Bubq

Bubq është një komunë në Rrethin e Krujës në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Bubq
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.21.PD
Gjer. dhe gjat.:41.47417° / 19.65167°
Kodet Postare të lidhura:150115021503150415061507

pranë Njësia administrative Bubq


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Durrësit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare