Kodi Postar 2015, Shqipëria

Njësia administrative Ishëm

Komuna Ishëm është një komunë në Rrethin e Durrësit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Ishëm
Lagjet:Skutaj, pajova
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.21.PD
Gjer. dhe gjat.:41.54528° / 19.6°
Kodet Postare të lidhura:201020112012201320142016

Të dhëna biznesi për 2015

pranë Njësia administrative Ishëm


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Durrësit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare