Kodi Postar 2503, Shqipëria

Rrogozhina

Rrogozhina është një vendbanim në qendër të Shqipërisë. Ajo ndodhet afërsisht 49 km larg Durrësit dhe 80 km larg Tiranës. kete qytet ka shume mundesi zhvillimi i jetes ekonomike dhe asaj sociale, duke qene nje udhekryq dhe nje ure lidhese per gjithe qytetet e..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Rrogozhina
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:Tuesday 4:37 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.07639° / 19.66528°
Prefikset Telefon577
Kodet Postare të lidhura:250125022504250525062507

pranë Rrogozhina


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare