Kodi Postar 3010, Shqipëria

Njësia administrative Labinot-Fushë

Labinot-Fushë është një komunë në Rrethin e Elbasanit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Labinot-Fushë
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 5:50 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.15° / 20.11667°
Kodet Postare të lidhura:301130123013301430153016

pranë Njësia administrative Labinot-Fushë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare