Kodi Postar 3011, Shqipëria

Njësia administrative Shirgjan

Shirgjan është një komunë në Rrethin e Elbasanit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Shirgjan
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 4:36 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.05194° / 20.05333°
Kodet Postare të lidhura:301030123013301430153016

pranë Njësia administrative Shirgjan


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare