Kodi Postar 3012

Njësia administrative Graçen | Shqipëria

Gracen është një komunë në Rrethin e Elbasanit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Graçen
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 6.57.MD
Gjer. dhe gjat.:41.15194° / 19.96361°
Kodet Postare të lidhura:301030113013301430153016

Të dhëna biznesi për 3012

pranë Njësia administrative Graçen


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare