Kodi Postar 3014

Njësia administrative Gjinar | Shqipëria

Gjinar ose Gjinari është një komunë në Rrethin e Elbasanit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Gjinar
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 7.58.MD
Gjer. dhe gjat.:41.0225° / 20.18889°
Kodet Postare të lidhura:301030113012301330153016

Të dhëna biznesi për 3014

pranë Njësia administrative Gjinar


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare