Kodi Postar 3015, Shqipëria

Njësia administrative Zavalinë

Zavalinë është një komunë që ndodhet në Rrethin e Elbasanit të Shqipërisë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Zavalinë
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 5:08 e paradites
Gjer. dhe gjat.:40.98083° / 20.28083°
Kodet Postare të lidhura:301030113012301330143016

pranë Njësia administrative Zavalinë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare