Kodi Postar 3016, Shqipëria

Njësia administrative Papër

Komuna Papër është një komunë në Rrethin e Elbasanit në Shqipëri. Papër shtrihet në zonën qendrore të Shqipërisë së mesme, përgjatë lumit Shkumbin në të dy krahët e tij në perëndim të qytetit Elbasan në km 14 të superstradës Elbasan – Rrogozhinë dhe 6 km larg..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Papër
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 4:31 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.05167° / 19.96083°
Kodet Postare të lidhura:301030113012301330143015

pranë Njësia administrative Papër


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare