Kodi Postar 3026, Shqipëria

Njësia administrative Tregan

Tregan është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Tregan
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.19.PD
Gjer. dhe gjat.:41.02472° / 20.07833°
Kodet Postare të lidhura:302030213022302330243025

pranë Njësia administrative Tregan


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare