Kodi Postar 3301, Shqipëria

Gramshi

Gramshi është qytet në Shqipëri. Shtrihet në pjesën juglindore të Shqipërisë. Mund të shkohet me çdo lloj mjeti me anë të rrugës së asfaltuar Elbasan-Cerrik-Gramsh.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Gramshi
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.18.PD
Gjer. dhe gjat.:40.87111° / 20.21833°
Kodet Postare të lidhura:330233033304330533063307

pranë Gramshi


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare