Kodi Postar 3304, Shqipëria

Njësia administrative Sult

Sult është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Sult
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.38.PD
Gjer. dhe gjat.:40.88472° / 20.09944°
Kodet Postare të lidhura:330133023303330533063307

Të dhëna biznesi për 3304

pranë Njësia administrative Sult


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare