Kodi Postar 3307

Njësia administrative Tunjë | Shqipëria

Tunjë është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Tunjë
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Saturday 4.08.MD
Gjer. dhe gjat.:40.83417° / 20.11194°
Kodet Postare të lidhura:330133023303330433053306

pranë Njësia administrative Tunjë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare