Kodi Postar 3308, Shqipëria

Njësia administrative Poroçan

Poroçan është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Poroçan
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.19.PD
Gjer. dhe gjat.:40.94194° / 20.29861°
Kodet Postare të lidhura:330233033304330533063307

pranë Njësia administrative Poroçan


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare