Kodi Postar 3403

Prrenjasi | Shqipëria

Përrenjasi është vendbanim në jug-lindje të Shqipërisë në Rrethinë i Librazhdit.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Prrenjasi
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Saturday 4.28.MD
Gjer. dhe gjat.:41.07306° / 20.54889°
Kodet Postare të lidhura:340134023404340534063407

pranë Prrenjasi


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare