Kodi Postar 3413, Shqipëria

Prrenjasi

Përrenjasi është vendbanim në jug-lindje të Shqipërisë në Rrethinë i Librazhdit.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Prrenjasi
Lagjet:Blloku
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.48.PD
Gjer. dhe gjat.:41.07306° / 20.54889°
Kodet Postare të lidhura:340734083409341034113412

Të dhëna biznesi për 3413

pranë Prrenjasi


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Elbasanit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare