4007 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 4008 - Vau i Dejës, Qarku i Shkodrës

Qyteti primarVau i Dejës
Prefikset Telefon261
Ora lokalee hënë 4:09 e paradites
Zona e orësOra verore e Evropës Qendrore
koordinon42.01° / 19.62472°
Kodet Postare të lidhura400240034004400540064007

Harta e Kodi Postar 4008

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
30.8.0611:59 e paradites3,622,6 km18 700 mAlbaniausgs.gov
3.6.064:45 e pasdites3,46,7 km20 400 mAlbaniausgs.gov
16.6.0510:33 e pasdites3,811,1 km11 000 mAlbaniausgs.gov
17.3.051:11 e pasdites3,216,7 km21 200 mAlbaniausgs.gov
30.1.042:42 e paradites3,624 km14 300 mAlbaniausgs.gov
15.10.035:58 e pasdites3,625,2 km2 400 mAlbaniausgs.gov
27.5.0112:29 e pasdites3,117,5 km12 700 mAlbaniausgs.gov
30.11.0011:26 e paradites4,821,6 km14 100 mAlbaniausgs.gov
28.4.995:08 e paradites3,312 km10 000 mAlbaniausgs.gov
26.1.998:52 e pasdites3,222,6 km17 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 4008

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Vau i Dejës ka të bëjë me qytetin tashmë të zhdukur të Dejës. (ose Danja) ka qenë qytet mesjetar shqiptar shumë i rëndësishëm me një histori vërtet interesante. Qyteti u ndërtua në shek.XI-XII në pikën ku del Drini nga malësitë. Zotëronte rrugën e karvanëve d..  ︎  Faqja Vau i Dejës Wikipedia