Kodi Postar 4013, Shqipëria

Koman

Koman is a settlement in the former Temal municipality, Shkodër County, northern Albania. At the 2015 local government reform it became part of the municipality Vau i Dejës. The Koman Hydroelectric Power Station has taken the name of the settlement. ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Koman
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 4:35 e paradites
Gjer. dhe gjat.:42.09028° / 19.81222°
Kodet Postare të lidhura:401040114012401440154016

pranë Koman


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Shkodrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare