Kodi Postar 4014, Shqipëria

Njësia administrative Shllak

Shllak është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Shllak
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 4:31 e paradites
Gjer. dhe gjat.:42.10111° / 19.755°
Kodet Postare të lidhura:401040114012401340154016

pranë Njësia administrative Shllak


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Shkodrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare