Kodi Postar 4016, Shqipëria

Njësia administrative Gur i Zi

{{Infobox ALB Guri i Zi është një komunë në rrethin e Shkodrës në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Gur i Zi
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Tuesday 7.18.PD
Gjer. dhe gjat.:42.045° / 19.57472°
Kodet Postare të lidhura:401040114012401340144015

pranë Njësia administrative Gur i Zi


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Shkodrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare