Kodi Postar 4401, Shqipëria

Puka

është një qytet në Shqipëri. Bashkia e Pukës është qendra administrative e rrethit të Pukës.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Puka
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:Tuesday 4:38 e paradites
Gjer. dhe gjat.:42.04444° / 19.89972°
Prefikset Telefon212
Kodet Postare të lidhura:440244034404440544064407

Biznese në 4401  - Puka

Më shumë
4401 - Puka

pranë Puka


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Shkodrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare