Kodi Postar 4402, Shqipëria

Bashkia Fushë-Arrëz

Bashkia Fushë-Arrëzë është një bashki në Rrethin e Pukës në Shqipëri.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Bashkia Fushë-Arrëz
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.21.PD
Gjer. dhe gjat.:42.06222° / 20.01667°
Kodet Postare të lidhura:440144034404440544064407

pranë Bashkia Fushë-Arrëz


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Shkodrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare