Kodi Postar 4407, Shqipëria

Njësia administrative Rrapë

Rrape është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Rrapë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.21.PD
Gjer. dhe gjat.:42.04444° / 19.97056°
Kodet Postare të lidhura:440144024403440444054406

pranë Njësia administrative Rrapë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Shkodrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare