Kodi Postar 4706, Shqipëria

Njësia administrative Fushë-Kuqë

Fushë-Kuqë është një komunë në Rrethin e Kurbinit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Fushë-Kuqë
Lagjet:Ali Demi
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.18.PD
Gjer. dhe gjat.:41.65028° / 19.62°
Kodet Postare të lidhura:460647014702470347044705

Të dhëna biznesi për 4706

pranë Njësia administrative Fushë-Kuqë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Lezhës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare