Kodi Postar 5007, Shqipëria

Ura Vajgurore

Ura Vajgurore është një qytet në Rrethin e Beratit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Ura Vajgurore
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:Tuesday 4:37 e paradites
Gjer. dhe gjat.:40.76889° / 19.87778°
Prefikset Telefon361
Kodet Postare të lidhura:500150025003500450055006

pranë Ura Vajgurore


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare