Kodi Postar 5008, Shqipëria

Njësia administrative Poshnje

Poshnje është një komunë në Rrethin e Beratit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Poshnje
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.57.PD
Gjer. dhe gjat.:40.78028° / 19.84417°
Kodet Postare të lidhura:500250035004500550065007

pranë Njësia administrative Poshnje


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare