Kodi Postar 5011, Shqipëria

Njësia administrative Sinjë

Sinjë është një komunë në Rrethin e Beratit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Sinjë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.45.PD
Gjer. dhe gjat.:40.64806° / 19.86806°
Kodet Postare të lidhura:501050125013501450155016

Të dhëna biznesi për 5011

pranë Njësia administrative Sinjë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare