Kodi Postar 5012, Shqipëria

Njësia administrative Velabisht

Velabisht është një komunë në rrethin e Beratit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Velabisht
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.21.PD
Gjer. dhe gjat.:40.70167° / 19.93222°
Kodet Postare të lidhura:501050115013501450155016

Të dhëna biznesi për 5012

pranë Njësia administrative Velabisht


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare