Kodi Postar 5019, Shqipëria

Njësia administrative Cukalat

Cukalat është një komunë në Rrethin e Beratit në Shqipëri. Cukalat është një komunë kodrinore malore rreth 35km larg nga qyteti i Beratit dhe përbëhet nga 6 fshatra: Allambrez, Cukalat, Çetë, Donofrosë, Krotinë, Slanicë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Cukalat
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.20.PD
Gjer. dhe gjat.:40.73028° / 19.79056°
Kodet Postare të lidhura:501350145015501650175018

pranë Njësia administrative Cukalat


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare