5303 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 5305

Kodi Postar 5304 - Kuçova, Qarku i Beratit

Qyteti primarKuçova
Prefikset Telefon311
Ora lokalee enjte 6:30 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.60472° / 20.01833°
Kodet Postare të lidhura530153025303530553065307

Harta e Kodi Postar 5304

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
30.11.188:54 m.d.4,517,3 km10 000 m11km NNE of Memaliaj, Albaniausgs.gov
9.6.119:16 p.d.4,518 km6 900 mAlbaniausgs.gov
22.3.0810:32 p.d.418,3 km9 200 mAlbaniausgs.gov
26.2.089:23 m.d.3,621,8 km4 000 mAlbaniausgs.gov
15.12.064:18 m.d.3,414,3 km10 000 mAlbaniausgs.gov
1.3.0612:22 m.d.3,719,3 kmNoneAlbaniausgs.gov
28.2.065:34 m.d.3,78,1 kmNoneAlbaniausgs.gov
25.9.0511:54 m.d.3,56,7 km8 000 mAlbaniausgs.gov
8.5.052:20 m.d.3,720,9 km10 000 mAlbaniausgs.gov
21.4.053:57 p.d.3,39,8 km33 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 5304

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Kuçova është një qytet në Shqipërinë e Mesme por është edhe qendra kryesore e rrethin e Kuçovës.   ︎  Faqja Kuçova Wikipedia