Kodi Postar 5403, Shqipëria

Poliçani

Poliçani është qytet në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Poliçani
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.20.PD
Gjer. dhe gjat.:40.61222° / 20.09806°
Kodet Postare të lidhura:540154025404540554065407

pranë Poliçani


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare