Kodi Postar 5406, Shqipëria

Njësia administrative Çepan

Çepan është një komunë në Rrethin e Skraparit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Çepan
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 3.01.PD
Gjer. dhe gjat.:40.42056° / 20.26056°
Kodet Postare të lidhura:540154025403540454055407

pranë Njësia administrative Çepan


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare