Kodi Postar 5409, Shqipëria

Vendresha e Madhe

Vendreshë e Madhe is a village in the former municipality of Vendreshë in Berat County, Albania. At the 2015 local government reform it became part of the municipality Skrapar.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Vendresha e Madhe
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.24.PD
Gjer. dhe gjat.:40.50278° / 20.14361°
Kodet Postare të lidhura:540354045405540654075408

Të dhëna biznesi për 5409

pranë Vendresha e Madhe


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Beratit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare