Kodi Postar 6402, Shqipëria

Këlcyra

Këlcyra është qytet në Shqipërinë jugore dhe pjesë e rrethit Përmet. Ajo shtrihet mes maleve Trebeshinë dhe Nemerckë dhe laget nga lumi Vjosë dhe Dëshnicë. për në Këlcyrë, pasi shkëputet nga rruga Tepelenë-Gjirokastër, lë në të djathtë rrënojat e qytetit të ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Këlcyra
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.18.PD
Gjer. dhe gjat.:40.31306° / 20.18944°
Kodet Postare të lidhura:640164036404640564066407

pranë Këlcyra


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Gjirokastrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare