Kodi Postar 6406, Shqipëria

Njësia administrative Ballaban

Ballaban është një komunë në Rrethin e Përmetit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Ballaban
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.19.PD
Gjer. dhe gjat.:40.41667° / 20.13444°
Kodet Postare të lidhura:640164026403640464056407

Të dhëna biznesi për 6406

pranë Njësia administrative Ballaban


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Gjirokastrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare