7003 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 7005

Kodi Postar 7004 - Korça, Qarku i Korçës

Qyteti primarKorça
Prefikset Telefon82
Ora lokalee enjte 3:02 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.61861° / 20.78083°
Kodet Postare të lidhura700170027003700570067007

Harta e Kodi Postar 7004

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.7.197:21 p.d.4,69,8 km10 000 m9km SSW of Korce, Albaniausgs.gov
28.6.197:36 p.d.4,410,6 km10 000 m10km SSE of Korce, Albaniausgs.gov
1.6.1911:37 p.d.4,213,6 km10 000 m1km NW of Maliq, Albaniausgs.gov
1.6.198:19 p.d.4,45,2 km10 000 m5km WSW of Korce, Albaniausgs.gov
1.6.1912:00 p.d.56,3 km10 000 m6km SSW of Korce, Albaniausgs.gov
31.5.199:33 m.d.4,91,5 km10 000 m1km NNE of Korce, Albaniausgs.gov
31.5.199:26 m.d.5,213,9 km10 000 m13km SSW of Korce, Albaniausgs.gov
11.9.108:47 p.d.4,310,7 km100 mAlbaniausgs.gov
3.9.084:47 m.d.3,613,7 km7 000 mAlbaniausgs.gov
27.8.088:37 m.d.412,3 km7 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 7004

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Korça është një qytet në Shqipërinë jug-lindore. Korça është edhe qendra e prefekturës me të njëjtin emër. Është një nga bashkitë më të mëdha të vendit me rreth 90.000 banorë të regjistruar.   ︎  Faqja Korça Wikipedia