7004 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 7006

Kodi Postar 7005 - Qarku i Korçës

Prefikset Telefon8118128283Më shumë
Ora lokalee enjte 2:55 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.70694° / 20.44361°
Kodet Postare të lidhura700170027003700470067007

Harta e Kodi Postar 7005

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
1.6.1911:37 p.d.4,220,5 km10 000 m1km NW of Maliq, Albaniausgs.gov
31.5.199:32 m.d.4,314,1 km10 000 m10km WSW of Maliq, Albaniausgs.gov
7.4.0811:19 m.d.3,417,9 km25 000 mAlbaniausgs.gov
22.3.0810:32 p.d.419,9 km9 200 mAlbaniausgs.gov
23.1.072:54 m.d.3,48,6 km5 000 mAlbaniausgs.gov
4.1.074:23 m.d.3,217,8 km2 600 mAlbaniausgs.gov
7.3.068:18 m.d.427,5 km5 100 mAlbaniausgs.gov
26.2.069:01 p.d.3,38,1 kmNoneAlbaniausgs.gov
24.11.058:58 m.d.3,425,2 km4 000 mAlbaniausgs.gov
28.7.057:38 p.d.4,122 km9 800 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 7005

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe