7006 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 7007 - Njësia administrative Miras, Qarku i Korçës

Qyteti primarNjësia administrative Miras
Ora lokalee enjte 3:00 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.50917° / 20.92833°
Kodet Postare të lidhura700170027003700470057006

Harta e Kodi Postar 7007

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.7.197:21 p.d.4,615,5 km10 000 m9km SSW of Korce, Albaniausgs.gov
29.6.196:01 p.d.4,816,6 km10 000 m12km ENE of Erseke, Albaniausgs.gov
28.6.197:36 p.d.4,49 km10 000 m10km SSE of Korce, Albaniausgs.gov
1.6.1912:00 p.d.517,4 km10 000 m6km SSW of Korce, Albaniausgs.gov
31.5.199:33 m.d.4,917,8 km10 000 m1km NNE of Korce, Albaniausgs.gov
31.5.199:26 m.d.5,217,5 km10 000 m13km SSW of Korce, Albaniausgs.gov
11.9.108:47 p.d.4,316,8 km100 mAlbaniausgs.gov
27.8.088:31 m.d.416,4 km13 100 mAlbaniausgs.gov
22.6.0710:48 m.d.3,516,8 km17 000 mAlbaniausgs.gov
23.10.063:18 p.d.3,610,9 km6 000 mGreece-Albania border regionusgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 7007

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Miras është një komunë në Rrethin e Devollit në Shqipëri.   ︎  Faqja Njësia administrative Miras Wikipedia