7027 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 7028 - Njësia administrative Vreshtas, Qarku i Korçës

Qyteti primarNjësia administrative Vreshtas
Ora lokalee enjte 3:05 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.79694° / 20.77694°
Kodet Postare të lidhura702270237024702570267027

Harta e Kodi Postar 7028

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
3.9.084:47 m.d.3,66,9 km7 000 mAlbaniausgs.gov
3.9.084:04 m.d.3,54,7 km14 000 mAlbaniausgs.gov
27.8.0810:08 m.d.3,710,8 km4 000 mAlbaniausgs.gov
27.8.088:37 m.d.410 km7 000 mAlbaniausgs.gov
27.8.088:18 m.d.3,18,6 km5 000 mAlbaniausgs.gov
26.2.077:14 p.d.3,210,8 km24 000 mAlbaniausgs.gov
2.3.056:43 m.d.3,28,7 km18 000 mAlbaniausgs.gov
31.8.048:24 m.d.3,511,3 km12 800 mAlbaniausgs.gov
4.3.043:16 m.d.3,110,8 km5 000 mAlbaniausgs.gov
8.12.038:59 m.d.3,38,5 km14 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 7028

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Vreshtas është një komunë në Rrethin e Korçës në Shqipëri.   ︎  Faqja Njësia administrative Vreshtas Wikipedia