Kodi Postar 7301, Shqipëria

Pogradeci

Pogradeci është qytet në Shqipërinë juglindore në bregun jugperëndimor të liqenit të Ohrit. Qyteti numëronte rreth 38,000 banorë në vitin 2009.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Pogradeci
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.18.PD
Gjer. dhe gjat.:40.9025° / 20.6525°
Kodet Postare të lidhura:730273037304730573067307

Biznese në 7301  - Pogradeci

Më shumë
7301 - Pogradeci

pranë Pogradeci


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Korçës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare