7301 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 7303

Kodi Postar 7302 - Pogradeci, Qarku i Korçës

Qyteti primarPogradeci
Prefikset Telefon83832
Ora lokalee enjte 3:45 m.d.
Zona e orësOra verore e Evropës Qendrore
koordinon40.9025° / 20.6525°
Kodet Postare të lidhura730173037304730573067307

Harta e Kodi Postar 7302

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
3.9.084:04 m.d.3,517,8 km14 000 mAlbaniausgs.gov
27.8.0810:08 m.d.3,76 km4 000 mAlbaniausgs.gov
25.5.072:28 p.d.3,21,3 km45 000 mAlbaniausgs.gov
25.5.072:17 p.d.4,32,3 km10 000 mAlbaniausgs.gov
4.1.074:23 m.d.3,217,7 km2 600 mAlbaniausgs.gov
7.3.068:18 m.d.411,9 km5 100 mAlbaniausgs.gov
24.11.058:58 m.d.3,44,4 km4 000 mAlbaniausgs.gov
19.9.052:42 m.d.3,29,1 km5 000 mAlbaniausgs.gov
21.8.058:06 m.d.3,33,5 km20 000 mAlbaniausgs.gov
23.6.0512:49 m.d.3,315,5 km14 000 mMacedoniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 7302

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Pogradeci është qytet në Shqipërinë juglindore në bregun jugperëndimor të liqenit të Ohrit. Qyteti numëronte rreth 38,000 banorë në vitin 2009.   ︎  Faqja Pogradeci Wikipedia