Kodi Postar 7305, Shqipëria

Njësia administrative Udënisht

Udënisht është një komunë në Rrethin e Pogradecit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Udënisht
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.44.PD
Gjer. dhe gjat.:40.96333° / 20.63917°
Kodet Postare të lidhura:730173027303730473067307

pranë Njësia administrative Udënisht


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Korçës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare