Kodi Postar 7308, Shqipëria

Njësia administrative Proptisht

Proptisht është një komunë në Rrethin e Pogradecit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Proptisht
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.55.PD
Gjer. dhe gjat.:40.98611° / 20.5025°
Kodet Postare të lidhura:730273037304730573067307

pranë Njësia administrative Proptisht


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Korçës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare