7308 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 7309 - Njësia administrative Dardhas, Qarku i Korçës

Qyteti primarNjësia administrative Dardhas
Prefikset Telefon83832
Qytetet përkatësePogradeci
Ora lokalee enjte 2:46 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.84583° / 20.65722°
Kodet Postare të lidhura730373047305730673077308

Harta e Kodi Postar 7309

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
1.6.1911:37 p.d.4,214,4 km10 000 m1km NW of Maliq, Albaniausgs.gov
3.9.084:04 m.d.3,512,3 km14 000 mAlbaniausgs.gov
27.8.0810:08 m.d.3,71,2 km4 000 mAlbaniausgs.gov
27.8.088:37 m.d.415 km7 000 mAlbaniausgs.gov
25.5.072:28 p.d.3,27,3 km45 000 mAlbaniausgs.gov
25.5.072:17 p.d.4,36,3 km10 000 mAlbaniausgs.gov
4.1.074:23 m.d.3,211,4 km2 600 mAlbaniausgs.gov
24.11.058:58 m.d.3,47,7 km4 000 mAlbaniausgs.gov
19.9.052:42 m.d.3,214,1 km5 000 mAlbaniausgs.gov
21.8.058:06 m.d.3,35,6 km20 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 7309

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Dardhas është një komunë në Rrethin e Pogradecit në Shqipëri.   ︎  Faqja Njësia administrative Dardhas Wikipedia