Kodi Postar 7310, Shqipëria

Njësia administrative Velçan

Velçan është një komunë në Rrethin e Pogradecit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Velçan
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.19.PD
Gjer. dhe gjat.:40.95472° / 20.46222°
Kodet Postare të lidhura:730473057306730773087309

pranë Njësia administrative Velçan


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Korçës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare