Kodi Postar 8002, Shqipëria

Klosi

Klosi është një qytet në Shqipëri, qendër i Bashkisë Klos. Pranë qytetit të Klosit kalon lumi i Matit. Klosi ndodhet midis dy qyteteve ai i Burrelit dhe i Bulqizës.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Klosi
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.37.PD
Gjer. dhe gjat.:41.50694° / 20.08667°
Kodet Postare të lidhura:800180038004800580068007

pranë Klosi


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Dibrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare