Kodi Postar 8405, Shqipëria

Njësia administrative Ostren

Ostren ose Ostreni është një komunë në Rrethin e Bulqizës në Shqipëri. ne rethin e bulqizes    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Ostren
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.17.PD
Gjer. dhe gjat.:41.43083° / 20.45556°
Kodet Postare të lidhura:840184028403840484068407

pranë Njësia administrative Ostren


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Dibrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare