Kodi Postar 8406, Shqipëria

Njësia administrative Zerqan

Komuna Zerqan shtrihet në pjesën qendrore të rrethit të Bulqizës verilindje të Shqipërisë. E shtrirë midis koordinatave gjeografike 20° 21’ gjatësi gjeografike dhe 41° 31’ gjerësi gjeografike, ajo ka një sipërfaqe prej 8180,4 ha. komunë kufizohet me komunën e..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Zerqan
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.25.PD
Gjer. dhe gjat.:41.50222° / 20.36056°
Kodet Postare të lidhura:840184028403840484058407

pranë Njësia administrative Zerqan


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Dibrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare