Kodi Postar 8407, Shqipëria

Njësia administrative Gjoricë

Komuna Gjoricë është një komunë në Rrethin e Bulqizës në Shqipëri. kohët e hershme ka qenë një xhol dhe pastaj është tharë dhë është bërë tokë bujqësore. Komuna Gjoricë ka në përbërje disa fshatra si; Gjoricë e Poshtme dhe e Sipërme, Viçisht ,Çerenec i Poshtë..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Gjoricë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.17.PD
Gjer. dhe gjat.:41.53444° / 20.45°
Kodet Postare të lidhura:840184028403840484058406

pranë Njësia administrative Gjoricë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Dibrës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare