Kodi Postar tjetër · 9302

Kodi Postar 9301 - Fieri, Qarku i Fierit

Qyteti primarFieri
Prefikset Telefon34
Ora lokalee diel 7:59 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.72389° / 19.55611°
Kodet Postare të lidhura930293039304930593069307

Harta e Kodi Postar 9301

Harta interaktive

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 9301
 Prefiksi Telefon 69: 50%
 Prefiksi Telefon 4: 16,7%
 Prefiksi Telefon 67: 16,7%
 Prefiksi Telefon 68: 11,1%
 Prefiksi Telefon 66: 5,6%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 27%
 Restorantet: 14,8%
 Hotele & Udhëtime: 9,7%
 Automobilistik: 8,7%
 Mjekësi: 8,7%
 Shёrbimet profesionale: 7,1%
 Shërbime Financiare: 6,1%
 Ushqim: 4,6%
 industri: 4,6%
 Tjetër: 8,7%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
4.2.174:13 m.d.412,2 km12 120 m1km NE of Patos Fshat, Albaniausgs.gov
3.3.142:13 p.d.411,9 km3 000 m3km S of Roskovec, Albaniausgs.gov
4.12.138:43 p.d.4,212,9 km17 090 m5km NNW of Roskovec, Albaniausgs.gov
21.11.1311:45 p.d.4,34,9 km17 180 m4km ENE of Fier-Cifci, Albaniausgs.gov
23.4.081:23 p.d.3,213,8 km10 000 mAlbaniausgs.gov
21.10.0710:55 p.d.4,18,2 km10 000 mAlbaniausgs.gov
7.8.0610:17 m.d.3,512,9 km16 000 mAlbaniausgs.gov
1.5.066:44 m.d.3,115,8 km11 000 mAlbaniausgs.gov
30.1.066:44 p.d.3,315,5 km5 000 mAlbaniausgs.gov
8.10.057:46 p.d.3,317,8 km20 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 9301

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

është një qytet në Shqipërinë e jugut rrethit të Fierit. Përsa i përket qytetit të Fierit popullsia e tij pas viteve '90 të shekullit të XX numëronte 40 000 banorë, kurse në ditët e sotme, si rezultat i dyndjes së popullsisë nga rrethi i Mallakastrës dhe ng..  ︎  Faqja Fieri Wikipedia